Overige video's

Frozen yoghurt met frambozen

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
24 g

Voorbereiden

Bekleed de kopjes met vershoudfolie. Pureer de helft van de frambozen met de siroop tot een saus en houd apart. Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de slagroom luchtig door de yoghurt. Houd 50 gram frambozen en wat fijngehakte witte en pure chocolade apart. Schep de rest van de chocolade en de frambozen door de yoghurtroom. Verdeel dit mengsel over de kopjes en zet ze circa 2 uur in de diepvries.

Bereiden

  1. Houd de onderkant van de kopjes, als de frozen yoghurt moeilijk loslaat, enkele tellen in warm water en keer om op een bord. Verwijder het folie.
  2. Besprenkel met de frambozensaus en garneer met de overgebleven frambozen en fijngehakte chocolade. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.