Overige video's

Frittata met zoete aardappel en courgette

4 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de aardappelplakjes in 7-8 minuten goudbruin. Schep ze uit de pan.
  2. Bak de ui en courgette 3-4 minuten in het bakvet. Klop de eieren los met de yoghurt, maizena en het paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de aardappels met de ui en courgette in de koekenpan of schep de aardappels en groenten in een ovenschaal. Giet het eimengsel erover en bestrooi met de feta.
  4. Zet de pan circa 25 minuten in het midden van de oven tot de frittata gaar is. Lekker met een Griekse salade.

Bereidingstip

Vervang paprikapoeder in dit recept door 1 theelepel gyroskruiden.

Gebruik (kruiden)roomkaas in plaats van feta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.