Overige video's

Frittata met tonijn en puntpaprika
Frittata met tonijn en puntpaprika
(63)

Frittata met tonijn en puntpaprika

Lekker en snel klaar: frittata met tonijn en puntpaprika. En heb je frittata over? Eet het de volgende dag als lunch! Zonde om weg te gooien.
Categorie hoofdgerecht
Personen 2 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 2,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.
  3. Bestrooi met de kaas en gratineer de frittata zonder deksel nog circa 2 minuten onder de ovengrill.

Bereidingstip

Serveer de frittata met een salade van rucola met een dressing van 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, zout en peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 2,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.