Overige video's

Frittata met spinazie en gehaktballetjes

Zin om zelf frittata te maken? Wat een goed idee! Probeer dit recept eens met spinazie en gehaktballetjes. Tip: gebruik een ovenschaal voor de frittata als je pan niet in de oven kan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 57 g
Vet
Waarvan verzadigd
56 g
23 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Print

Bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de helft van de knoflook, zonder te kleuren. Voeg de spinazie in porties toe en laat deze al omscheppend slinken.
  2. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een ovenvaste koekenpan en bak hierin de soepballetjes 3-4 minuten. Schep ze uit de pan. Verwarm de ovengrill voor. Klop de eieren los met zout en peper en meng de gewokte spinazie erdoor.
  3. Giet het eimengsel in de pan en bak op een lage stand tot de eieren beginnen te stollen. Verdeel de soepballetjes erover met de geitenkaas en parmezaan.
  4. Leg de focaccia iets lager in de oven en zet de frittata onder de grill, tot de kaas smelt. Snijd het brood in repen. Voeg de rest van de knoflook toe aan wat olie en bestrijk het brood ermee. Serveer bij de frittata.

Bereidingstip

Vervang de spinazie in dit recept door Italiaanse wokgroenten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 57 g
Vet
Waarvan verzadigd
56 g
23 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.