Overige video's

Frittata met rucola en bacon

4 eenvoudig brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de quichevorm in. Meng de tomaatjes met de rucola. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper.
  2. Verdeel het tomaten-rucolamengsel over de vorm en giet het eimengsel erover.
  3. Leg de bacon en gorgonzola erop en bak de frittata in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Bereidingstip

Vervang de rucola in dit recept door spinazie, ringetjes bosui of prei.

Neem in plaats van gorgonzola een andere soort blauwe kaas of brie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
18 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.