Overige video's

Frittata met pompoen en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Kook de wortel, prei en pompoen circa 5 minuten. Verhit intussen de olie en bak hierin de courgette en ui in 3 minuten glazig.
  2. Giet de gekookte groente af, laat uitlekken, voeg toe aan de pan en bak 3 minuten op een hoge stand. Voeg het ei toe, verkruimel de geitenkaas erover en bak de frittata 5 minuten.
  3. Verwarm intussen de ovengrill. Zet de ovenvaste pan met de frittata circa 5 minuten onder de grill om te gratineren, of keer de frittata om in de pan en bak 5 minuten. Bestrooi met de peterselie.

Bereidingstip

In een frittata kun je al je restjes kwijt. Je kunt alleen pompoen gebruiken, maar in combinatie met prei en wortel wordt dit gerecht iets minder vlak van smaak. Liever nog meer pit? Vervang de geitenkaas dan door gorgonzola.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.