Overige video's

Frisse pompoensoep met gember en sinaasappel

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een soeppan en fruit hierin de ui met de komijn in circa 5 minuten glazig. Voeg de pompoenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep circa 10 minuten zachtjes koken.
  2. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp een eetlepel van de schil. Pers de sinaasappel uit en voeg dit sap met de rasp en gember toe aan de soep.
  3. Pureer de soep met een staafmixer helemaal glad en breng verder op smaak met limoensap, zout en peper. Lekker met kaasmuffins.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.