Overige video's

Frisse fruitijsjes

Zelf ijsjes maken? Dat is helemaal niet zo moeilijk. Het recept om zelf fruitijsjes te maken vind je hier. Gebruik vers fruit, gezond en lekker!
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Print

Bereiden

  1. Pureer het vruchtvlees van de mango's met het limoensap, de yoghurt en honing tot een gladde moes. Pureer de frambozen. Verdeel een laagje mangoyoghurt over de ijsvormpjes en giet de frambozenpuree erop. Vul aan met de rest van de mangoyoghurt, steek de stokjes erin en laat de ijsjes in de diepvries in minimaal 4 uur bevriezen.
  2. Houd de ijsjesvorm kort onder een straal lauwwarm water om de ijsjes makkelijker eruit te krijgen. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Vezels 3 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.