Overige video's

Frisse aardappelsalade met yoghurt en spekjes

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g

Bereiden

  1. Bak de spekblokjes uit in een droge, hete koekenpan en laat uitlekken.
  2. Kook de aardappelblokjes in circa 15 minuten gaar in water met zout. Voeg de laatste 2 minuten van de kooktijd de doperwten toe. Giet de aardappels en doperwten af en laat uitdampen.
  3. Meng intussen de yoghurt met de mayonaise en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng de yoghurtsaus, spekblokjes, ui en bieslook met de aardappels en doperwten en zet de salade minimaal 1 uur in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

marikagiesen@gmail.com 31-10-2016
Ik vond de combinatie van de frisse yoghurt, scherpe ui, hartige spek, zoete erwtjes, kruidige bieslook en zachte aardappel erg smakelijk. Een aanrader!