Overige video's

Frisgroene minirisotto

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (77)

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit de sjalot op lage stand een paar minuten maar laat deze niet verkleuren.
  2. Voeg de rijst toe en roer om tot alle korrels bedekt zijn met een laagje olie.
  3. Giet beetje bij beetje de hete bouillon bij de rijst en kook al roerend in circa 20 minuten beetgaar.
  4. Roer de doperwten door de rijst en warm nog 2 minuten mee.
  5. Maal de peterselie, munt en olie samen fijn met een staafmixer en roer dit als laatste door de risotto.
  6. Schep in 4 diepe borden, garneer met de kaaskrullen en maal er wat peper over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Hoofdingrediënten Risottorijst (77)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.