Overige video's

Franse vleeswarenschotel met 'oignons Monegasque' - Franse vleeswarenschotel met Monegaskische uien

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
19 g

Bereiden

  1. Begin met de oignons Monegasque (kan ook van tevoren). Verwarm daarvoor alle ingrediënten met 100 milliliter water 15 minuten tegen de kook aan en laat afkoelen.
  2. Verwijder het laurierblad en de kruidnagels.
  3. Verdeel de vleeswaren over een schaal. Serveer er de cornichons of de augurkjes, de bosvruchtenjam gemengd met het kruidnagelpoeder, de kruidenboter, het stokbrood en de oignons Monegasque bij.

Bereidingstip

Maak iets meer oignons Monegasque. Ze zijn in een afgesloten, schone pot 1 week houdbaar in de koelkast en zijn lekker bij gebraden kip en varkensvlees.

Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.