Overige video's

Franse stoofpot van varkenslapjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
10 g

Bereiden

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter in een grote braadpan met dikke bodem en braad hierin het vlees rondom aan.
  2. Voeg de ui toe en bak circa 5 minuten mee op een lage stand.
  3. Voeg de kruiden en mosterd toe en blus af met de wijn. Laat dit even inkoken en voeg dan de room toe. Leg het deksel op de pan en stoof het vlees op een lage stand in circa 50 minuten gaar.
  4. Laat de saus nog circa 10 minuten zonder deksel zachtjes inkoken en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
  5. Lekker met aardappelpuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.