Overige video's

Franse linzenstoofpot met selderij, spruitjes en spekjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
11 g
Hoofdingrediënten Spruitje (53) Knolselderij (77)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook 3 minuten.
  2. Schep de linzen, tomaten, komijn en tijm erdoor. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en stoof zachtjes 15 minuten.
  3. Voeg de spruitjes en knolselderij toe en stoof 12 minuten of iets langer tot de groenten gaar zijn.
  4. Bak intussen de spekreepjes in een droge hete koekenpan krokant. Schep ze met het bakvet door de stoofschotel.
  5. Serveer het gerecht in kommen of diepe borden met een toef crème fraîche erop. Lekker met stokbrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
11 g
Hoofdingrediënten Spruitje (53) Knolselderij (77)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.