Overige video's

Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney

4 gemiddeld kazen, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schik de kaassoorten een halfuur voor gebruik op een plank.
  2. Meng de ingrediënten voor de dadel-notentapenade.
  3. Pel de sinaasappel voor de vijgenchutney. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en snijd ze iets kleiner. Verwarm de vijgen, sinaasappel en port zachtjes en laat de port iets inkoken. Schep daarna de amandelen erdoor.
  4. Serveer de tapenade en chutney met stokbrood bij de kaas.

Variatie

Vervang de vijgen eens door druiven.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.