Overige video's

Franse galettes met blauwe kaas en walnoten

Deze combinatie maak je misschien niet zo snel, maar we kunnen je verzekeren: dit wil je proberen. Franse galettes met blauwe kaas en walnoten, heerlijk als lunch of serveer met een salade en je hebt een lekker avondmaal.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 2,8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de pannenkoekenmix met de melk en 400 ml water glad. Klop 2 eieren erdoorheen en laat een paar minuten rusten.
  2. Verhit een beetje bakproduct in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Roer het beslag door en giet een soeplepel ervan in de pan. Draai met de pan zodat het beslag zich goed verdeelt en bak de galette aan beide kanten goudbruin. Bak zo nog 7 galettes.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 160°C. Klop de overige eieren los. Meng met de kaas en schep hiervan een lepel op het midden van elke pannenkoek. Verdeel de walnoten erover en vouw alle kanten van de pannenkoek naar het midden toe.
  4. Schuif de pakketjes op een bakplaat en laat ze in het midden van de oven nog circa 5 minuten garen. Bestrooi met tijm. Lekker met een groene salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 710 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 2,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.