Overige video's

Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
14 g
Vezels 3 g
Zout 2,8 g

Voorbereiden

Klop de bloem met 1 ei en 250 ml water tot een beslag. Laat dit beslag minimaal een half uur (bij voorkeur 1 nacht) rusten.

Bereiden

  1. Voeg de melk toe aan het beslag en roer goed. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Giet een grote soeplepel beslag in de pan, laat het beslag uitlopen en bak een dunne pannenkoek.
  2. Breek 1 ei in het midden van de pannenkoek en beleg rondom met de spinazie en geitenkaas. Vouw de zijkanten van de crêpe zo naar binnen dat er een vierkant ontstaat, maar de eidooier nog zichtbaar is.
  3. Leg een deksel op de pan en gaar tot het ei een beetje gestold is. Herhaal met de rest van het beslag en de eieren. Beleg de crêpes met de ham en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
14 g
Vezels 3 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.