Overige video's

Frambozen-wafelsandwich

Wafels, ijs en vers fruit is altijd goed! Deze frambozen-wafelsandwich is lekker fris en fruitig, de perfecte afsluiter van een viergangenmenu. Slagroom mag natuurlijk ook niet ontbreken…
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
25 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de bosvruchten met de suiker en kook al roerend zachtjes 3-4 minuten. Wrijf de vruchten door een zeef en verdeel deze vruchtenpuree (coulis) als een spiegeltje over 4 borden.
  2. Smelt de chocolade in een kom au bain-marie. Klop de slagroom bijna stijf en spatel de (bos)vruchtenyoghurt en gesmolten chocolade erdoor. Zet circa 10 minuten in de diepvries om iets op te stijven.
  3. Halveer de wafels. Leg een helft in het midden van de coulis en verdeel daarover wat chocoladeroom en frambozen. Leg de andere helft van de wafel erop.

Bereidingstip

Vervang de frambozen in dit recept door bramen of blauwe bessen.

Voeg een halve eetlepel gehakte munt toe aan de chocoladeroom.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
25 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.