Overige video's

Frambozen-bietensorbet

4 gemiddeld desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 2 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Framboos (90)

Bereiden

  1. Breng de suiker met 250 ml water aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en laat afkoelen.
  2. Pureer de frambozen tot een dikke saus (coulis). Voeg deze coulis met het bietensap toe aan de afgekoelde suikersiroop. Roer tot een smeuïg mengsel en schep in een diepvriesdoos.
  3. Zet deze in de diepvries en roer na 45 minuten, en daarna ieder half uur, om tegen de vorming van ijskristallen.
  4. Pureer het half bevroren ijs na 2,5 uur met een staafmixer en laat de sorbet verder bevriezen.

Bereidingstip

Voeg aan dit recept 1 theelepel fijngehakte tijm toe.

Pureer 1 theelepel sinaasappelrasp met de frambozen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 2 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Framboos (90)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.