Overige video's

Frambozen-bessen-kokosjam

2 gemiddeld ontbijt, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Framboos (93) Kokosrasp (81)

Voorbereiden

Meng de frambozen met de blauwe bessen, citroensap, kokosrasp en geleisuiker in een pan. Laat minimaal 1 uur staan.

Bereiden

  1. Breng het mengsel aan de kook en kook 10 minuten op middelhoge stand. Roer regelmatig.
  2. Pureer de jam eventueel voor een gladde jam. Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht.
  3. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Framboos (93) Kokosrasp (81)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.