Overige video's

Fondue met vier kazen

Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Snijd de helft van de knoflook in plakjes en bak circa 1 minuut in de olie.
  2. Voeg de tijm en champignons toe en bak 5 minuten. Wrijf intussen de fonduepan in met de andere helft van de knoflook.
  3. Schenk vervolgens de wijn in de pan en breng aan de kook. Zet op een lagere stand en voeg in kleine porties al roerend de kazen toe.
  4. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water. Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue.
  5. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de fondue met het stokbrood, de paprika en gebakken champignons.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.