Overige video's

Flensjes gevuld met rauwe ham, kaas en ananas

6 gemiddeld lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
12 g

Voorbereiden

Meng de bloem met 1/2 theelepel zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden en breek hierin de eieren. Voeg de melk in gedeelten toe en roer tot een glad beslag. Meng de gesmolten boter erdoor en laat het beslag afgedekt 30 minuten rusten.

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de ham, peper en ananas 3 minuten. Houd apart.
  2. Verhit een klontje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet hierin een dun laagje beslag en draai met de pan zodat de hele bodem bedekt is. Bak circa 2 minuten op middelhoge stand, keer het flensje om en bak nog 1 minuut.
  3. Verdeel wat van het hammengsel over de helft van het flensje en bestrooi met kaas. Vouw het flensje dicht en leg het op een warme schaal. Bak verder tot alles op is en bestrooi de flensjes met peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.