Overige video's

Flensje met geroosterde asperges

4 gemiddeld brunch, lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Zeef de bloem met een snufje zout en voeg het ei toe. Giet de melk er geleidelijk bij en klop met een garde tot een glad beslag.
  2. Verhit steeds een beetje boter en bak van het beslag 8 kleine of 4 grote, dunne flensjes. Houd ze onder aluminiumfolie warm in een matig warme oven (75°C).
  3. Snijd het harde uiteinde van de asperges af en snijd ze in de lengte door. Bestrijk de aspergehelften rondom met olie en gril ze om en om bruin in een hete grillpan. Bestrooi met zout en peper.
  4. Roer de mascarpone los met citroensap, -rasp en de helft van de kruiden. Bestrijk de flensjes hiermee. Verdeel de asperges erover en bestrooi met de rest van de kruiden.
  5. Vouw de flensjes dicht en bestrooi met de amandelen.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.