Overige video's

Flamingo-frambozencheesecake

8 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
21 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Framboos (93) Mascarpone (119)

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine en meng met de gesmolten boter. Schep de gemalen koekjes in de met bakpapier beklede springvorm, druk stevig aan en zet in de koelkast.
  2. Pureer 250 gram frambozen. Verwarm deze frambozenpuree in een steelpan en los de gelatine en vanillesuiker erin op.
  3. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel de mascarpone en de frambozenpuree voorzichtig door de slagroom en meng tot een egaal geheel.
  4. Schep het mengsel op de taartbodem en laat minimaal 4 uur afgedekt opstijven in de koelkast. Decoreer de taart met frambozen, eetbare bloemen en vrolijke (flamingo)prikkers.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de frambozen door aardbeien of een combinatie van bosvruchten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
21 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Framboos (93) Mascarpone (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.