Overige video's

Filorolletjes met spinazie en feta

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Knijp de spinazie goed uit en meng met de feta, pijnboompitten en honing. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Halveer de vellen filodeeg, zodat je 10 langwerpige vellen hebt. Smelt de boter en bestrijk het deeg met tweederde van de boter.
  3. Schep wat spinaziemengsel aan de onderkant van elke plak deeg. Rol op en vouw de zijkanten naar binnen. Herhaal voor de overige rolletjes.
  4. Leg op de bakplaat met bakpapier en bestrijk met de rest van de gesmolten boter. Bak circa 15 minuten in de oven.

Wijnadvies

Groenten en pinot blanc: ze lijken wel voor elkaar gemaakt. Schenk bij dit borrelhapje J. Meyer Pinot Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.