Overige video's

Filorolletjes met ham en kaas

4 gemiddeld snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Laat 8 vellen filodeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de filodeegvellen. Bestrijk ze dun met olie en leg 2 vellen op elkaar. Verdeel daarover een plak parma- of serranoham, een plak belegen kaas en 1 eetlepel pesto. Houd aan de zijkanten 2 centimeter vrij.
  3. Sla de zijkanten van het deeg over de vulling, bestrijk ze met olie en rol het deeg met vulling op. Bestrijk de bovenkant ook met olie.
  4. Leg ze op de bakplaat en bak in circa 15 minuten goudbruin en krokant.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.