Overige video's

Filodeegrolletjes met witte asperges

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de asperges 5 minuten in water met zout en giet ze af.
  2. Besmeer 2 vellen filodeegvellen met wat gesmolten boter, leg er de rest van de vellen bovenop en besmeer ze ook met boter.
  3. Snijd de filodeegvellen doormidden en leg op elk velletje een plakje gekookte ham. Leg hierop 2 asperges en rol het filodeeg op.
  4. Verwarm de olie in de koekenpan en bak de filodeegrolletjes rondom bruin en knapperig. Serveer ze warm op kleine bordjes.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.