Overige video's

Filodeegflapjes

4 gemiddeld snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Laat 1 verpakking filodeeg in het cellofaan ontdooien. Leg 1 vel deeg op het werkblad en bestrijk met wat gesmolten boter. Leg hier 1 deegvel op en bestrijk weer met boter. Leg hier het laatste vel op en snijd deze stapel doormidden.
  2. Verdeel er wat verkruimelde feta, geitenkaas en verse kruiden naar keuze over. Vouw het deeg in een driehoek over elkaar.
  3. Maak zo circa 12 flapjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bestrijk met losgeklopt ei. Verwarm de oven voor op 200°C en bak de flapjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin en krokant. Serveer warm of koud.

Variatie

De flapjes zijn ook lekker om te vullen met rul gebakken gekruid gehakt.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.