Overige video's

Filocups met geitenkaas, ricotta en champignons
Filocups met geitenkaas, ricotta en champignons
(5)

Filocups met geitenkaas, ricotta en champignons

Categorie brunch, hapje, voorgerecht
Personen 12 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Bestrijk de vellen filodeeg met wat olie. Snijd ieder vel filodeeg in 12 vierkantjes en leg ze in 4 laagjes diagonaal op elkaar in de holtes van de muffinvorm.
  3. Verhit de rest van de olie en bak hierin de knoflook, bosui (zonder loof) en champignons 2-3 minuten. Schep de geitenkaas, ricotta, eieren, kruiden, zout en peper erdoor.
  4. Verdeel het mengsel over de deegbakjes en bak 15-20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
  5. Laat iets afkoelen, wip de filocups uit de vorm en bestrooi ze met de rest van de bosui.

Bereidingstip

Vervang de ricotta in dit recept door hüttenkäse.

Wijnadvies

Australische Chardonnay.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.