Overige video's

Filobakjes met garnalen en limoen-avocadocrème

12 gemiddeld brunch, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
4 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Schep de garnalen in een kom en roer de cajunkruiden erdoor.
  3. Snijd de vellen filodeeg in vieren en bestrijk met boter. Druk steeds voorzichtig 2 filodeegvellen in de muffinbakjes. Bak de bakjes in de oven in circa 15 minuten krokant. Laat afkoelen.
  4. Schep het vruchtvlees uit de avocado's en meng met de crème fraîche, limoensap, koriander en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de garnalen circa 5 minuten op een hoge stand.
  6. Schep de avocadocrème in de filobakjes, leg de garnalen erop en bestrooi met nog wat koriander.
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.