Overige video's

Fideua - Spaanse visstoofpot

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77) Tomaat (216)

Bereiden

  1. Verwarm de olijfolie in een wijde hapjespan of paellapan. Fruit hierin de ui in een paar minuten zacht op lage stand.
  2. Voeg de spaghettistukjes toe en bak even om.
  3. Voeg de zeevruchten en tomaten toe en vervolgens de wijn en saffraan.
  4. Verwarm de oven voor op 220°C. Roer goed door en giet er zoveel bouillon bij dat alle spaghetti net onder staat. Voeg eventueel wat meer toe als nodig is. Leg het deksel op de pan en laat in circa 8 minuten gaar stoven.
  5. Zet de pan zonder deksel hoog in de oven en laat een paar minuten gratineren.
  6. Serveer met wat kant-en-klare of zelfgemaakte aïoli erbij of erdoor.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77) Tomaat (216)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.