Overige video's

Feta op watermeloen met zoete korianderdressing

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de fetaplakken naast elkaar op de bakplaat. Sprenkel er olijfolie over en strooi er een beetje chilipeper over.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan.
  3. Zet de feta 5-7 minuten in de oven totdat deze iets zachter en warm is.
  4. Leg de watermeloen op de borden. Verdeel er een pluk veldsla met de helft van de dressing over en leg de feta erop.
  5. Bestrooi met de pijnboompitten en druppel er extra dressing omheen.

Bereidingstip

Zorg ervoor dat de plakken watermeloen net iets groter zijn dan de plakken fèta.

Variatie

In plaats van pijnboompitten zijn verse granaatappel- of passievruchtpitten ook lekker. Vervang koriander in de dressing door platte peterselie of verse oregano.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.