Overige video's

Feijoada

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 915 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 63 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
17 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin al het vlees rondom lichtbruin.
  2. Schep de uien, knoflook en paprika erdoor en bak circa 2 minuten mee.
  3. Voeg de laurierblaadjes, vleesbouillon, rode peper en het sinaasappelsap toe en stoof zachtjes circa 1,5 uur tot het vlees zacht is.
  4. Schep de bonen, bladselderij en koriander erdoor en verwarm zonder te koken.
  5. Lekker met partjes sinaasappel en witte rijst.

Bereidingstip

Serveer eens met farofa: bak in 2 eetlepels olijfolie 1 gesnipperde ui, 1 teentje fijngehakte knoflook en 75 gram ontbijtspekreepjes. Schep er 250 gram bloem bij. Voeg 2 losgeklopte eieren en 1 eetlepel chilisaus toe en bak in 2-3 minuten tot een kruimelig mengsel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 915 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 63 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.