Overige video's

Farfalle met zalm en asperges

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g

Bereiden

  1. Kook de farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de groene aspergestukjes toe en kook ze mee.
  2. Breng de kookroom met de boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
  3. Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus.
  4. Schep er vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille door.
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.