Overige video's

Farfalle met broccolipesto

Met een verse pesto maak je van elke pasta een succes! Dit snelle recept met farfalle en broccoli zet je binnen 20 minuten op tafel. Je gaat gegarandeerd complimenten krijgen over dit gerecht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de broccoli in circa 6 minuten gaar. Kook de farfalle beetgaar.
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum en houd 2 eetlepels apart. Pureer de walnoten met 30 gram pecorino, de basilicum, knoflook, olijfolie en citroensap. Voeg de broccoli toe en pureer mee.
  3. Giet de farfalle af en meng met de pesto. Bestrooi met de rest van de pecorino en de basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.