Overige video's

Farfalle met boerenkoolpesto

Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 0,7 g
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Maak intussen de pesto: pureer de boerenkool met de peterselie, olijfolie, knoflook, pompoenpitten, citroenrasp, -sap en 75 gram van de Parmezaanse kaas grof. Voeg een beetje kookvocht van de pasta toe als de pesto te dik is.
  2. Meng de pesto door de pasta. Verdeel over borden en bestrooi met de rest van de kaas en chilipeper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
9 g
Vezels 6 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.