Overige video's

Farfalle met bloemkool en blauwe kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
20 g
Vezels 6 g
Zout 1,9 g

Bereiden

  1. Kook de pasta bijna beetgaar, giet af en laat kort uitlekken.
  2. Verhit intussen de boter en bak hierin de ui met de tijm circa 3 minuten op middelhoge stand. Voeg de bloemkool toe en bak tot de bloemkool in circa 10 minuten goudbruin en beetgaar is.
  3. Voeg de gorgonzola, melk en room toe en roer tot de kaas is gesmolten tot een saus. Voeg de pasta toe en roer circa 5 minuten tot de pasta helemaal bedekt is en de saus iets is ingedikt.
  4. Verdeel de pasta over borden en garneer met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
20 g
Vezels 6 g
Zout 1,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.