Overige video's

Farfalle met blauwe kaas en broccoli

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Vezels 7 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Walnoot (198) Broccoli (124)

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze fijn. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in circa 5 minuten beetgaar.
  2. Verhit de boter in een (steel)pan en voeg de bloem toe. Blijf roeren tot er een roux ontstaat. Voeg vervolgens langzaam de melk toe en roer met een garde tot een romige saus.
  3. Voeg de knoflook en kaas toe en roer door totdat de kaas is gesmolten. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng de kaassaus en de broccoli door de pasta. Bestrooi met de walnoten.

Wijnadvies

Bij een recept met pittige kaas staan de seinen op Italiaans rood: Sensi Chianti.

Voedingswaarde p.p.
Energie 685 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Vezels 7 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Walnoot (198) Broccoli (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.