Overige video's

Farfalle met ansjovis, tonijn en zwarte olijven

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui en ansjovis circa 3 minuten. Voeg de pastasaus en oregano toe en laat 10 minuten pruttelen.
  3. Voeg de tonijn en olijven toe, warm nog even door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de farfalle af, schep terug in de pan en roer de pasta­ saus erdoor. Voeg de helft van de rucola toe en laat een beetje slinken.
  5. Serveer met de Parmezaanse kaas en de rest van de rucola.
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.