Overige video's

Far Breton - Bretonse claufoutis

4 gemiddeld desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
14 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de rozijnen om met de rum en laat staan.
  2. Meng de bloem met de custard, suiker en vanillesuiker en klop de melk erdoor tot een glad mengsel.
  3. Klop de eieren los met een snuf zout en klop de eieren door het beslag tot alles goed gemengd is. Leg de rozijnen in de ovenschaal en giet het beslag erover.
  4. Bak de koek in circa 1 uur gaar in het midden van de oven. Klop de crème fraîche op en presenteer hem bij de lauwwarme far Breton.
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.