Overige video's

Falafel fattoush

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
5 g
Vezels 11 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Roer de hummus los met 1 eetlepel olijfolie en de rode peper. Meng voor de salade de komkommer met de ui, tomaat, en munt.
  2. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout en peper. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de falafel om en om in circa 5 minuten goudbruin.
  3. Snijd het brood in de lengte door en besmeer met de hummus. Verdeel hierover de helft van de rucola.
  4. Schep de salade op de rucola en leg de warme falafel erop. Bedruppel met de knoflooksaus en verdeel de rest van de rucola erover.
  5. Zet het broodkapje erop, snijd in vieren en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
5 g
Vezels 11 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.