Overige video's

Explosieve oliebollen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Voorbereiden

Meng de oliebollenmix met de gemberpoeder, kaneelpoeder, nootmuskaat, cranberry's en 500 ml water. Laat het beslag in een afgedekte kom circa 45 minuten rijzen op kamertemperatuur. Roer het beslag tijdens het rijzen niet meer door.

Bereiden

  1. Verhit de zonnebloemolie in een (frituur)pan tot 190ºC.
  2. Vorm met 2 lepels kleine bolletjes van het beslag.
  3. Frituur de bolletjes in 2-3 minuten rondom goudbruin.
  4. Schep de oliebolletjes met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.