Overige video's

Exotische rijstsalade met fruit en kokos

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat op een wijde schaal afkoelen.
  2. Snijd van de sinaasappels de schil inclusief de witte laag rondom af en snijd de parten tussen de vliezen uit. Vang het sap op.
  3. Schil de ananas en snijd het vruchtvlees in kleine reepjes. Doe dit ook met de banaan.
  4. Vermeng het fruit met het opgevangen sap en limoensap en -rasp, honing en sambal.
  5. Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Schep de rijst door het fruit en bestrooi met de kokos en de koriander.

Bereidingstip

Lekker met geroosterd vlees.

Wijnadvies

Bruisend eindigen met Yellow Tail Moscato. Lekker licht en lekker fris.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.