Overige video's

Espressopeertjes met pistache-ijs en chocoladesaus
Espressopeertjes met pistache-ijs en chocoladesaus
(6)

Espressopeertjes met pistache-ijs en chocoladesaus

Koffieliefhebbers opgelet! Ben je op zoek naar een lekker nagerecht? Probeer dit recept eens. Hier ga je geen spijt van krijgen.
Categorie nagerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Halveer de ongeschilde handperen in de lengte. Verwijder het klokhuis met pitjes met een spitse theelepel. Breng de sterke espressokoffie met de suiker aan de kook en leg de perenhelften erin zodat ze onderstaan. Stoof zachtjes 8-10 minuten.
  2. Zet de perenhelften op bordjes. Schep een beetje espresso door chocolade dessertsaus en roer naar smaak (cayenne) peper erdoor. Leg in de holte van de peren een bol pistache- of vanille-ijs en giet de saus over het ijs.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.