Overige video's

Espresso-tonic ‘on the rocks’

1 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 45 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Doe de ijsblokjes in een hoog glas en schenk de tonic erover. Schenk de espresso zo langzaam op een van de ijsblokjes dat de koffie meteen koelt en niet mengt met de tonic, maar laagjes vormt.
  2. Zet een rietje en een lange lepel erin. Garneer de rand van het glas met citroen en serveer direct.
  3. Roer voor het drinken even door zodat de smaken kunnen mengen.

Bereidingstip

Liever een cocktail in plaats van een mocktail? Voeg een scheutje gin of wodka toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 45 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.