Overige video's

Espresso met vanille-koffiesiroop

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Breng de suiker met de 150 ml sterke koffie aan de kook. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg toe. Laat circa 10 minuten zachtjes inkoken tot een siroop. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan.
  2. Schep 4 bollen vanille­-ijs en laat 10 minuten staan. Schep steeds een bol romig ijs in de koffie.
  3. Bestrooi met de amandelen en giet naar smaak wat koffiesiroop over het ijs. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.