Overige video's

Erwtensoep met roggebrood en spek
Erwtensoep met roggebrood en spek
(17)

Erwtensoep met roggebrood en spek

Een oer-Hollands recept: erwtensoep met roggebrood en spek. Snert is een gerecht dat in de winter zeker een keer op tafel moet verschijnen! Lekker met prei, knolselderij en spek!
Categorie voorgerecht
Personen 4 personen
Klok

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Wijnadvies

Geen dure wijn bij erwtensoep, wel een frisse doordrinker, bijvoorbeeld een sauvignon blanc van Jean Sablenay.

Witte wijn
Beenham
Beenham

Een veelzijdig stukje varkensvlees

Hammetjes op z'n best
Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
4 g
Soortgelijke recepten