Overige video's

Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g

Bereiden

  1. Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en versgemalen peper.
  2. Snijd de snijbonen in lange schuine repen. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en frisgroen. Giet af en laat uitlekken.
  3. Doe de bonen terug in de pan en schep de notenolie erdoor.
  4. Verwarm een grillpan en gril de entrecotes aan beide kanten in circa 4 minuten rosé.
  5. Schep intussen de spinazie en gorgonzola door de warme snijbonen en schep de salade op borden.
  6. Snijd de entrecotes in plakken en serveer het vlees op de groenten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.