Overige video's

Entrecote met jerksaus en gegrilde mais

Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Schep de specerijen, basterdsuiker, honing, tijm, sjalot, knoflook, gember, olie en limoensap in een hoge mengbeker en pureer met een staafmixer.
  2. Bestrijk de entrecotes met 1 theelepel van deze jerksaus en bestrooi met zout en peper.
  3. Laat het vlees circa 10 minuten marineren.
  4. Kook intussen de stukken mais in circa 5 minuten beetgaar.
  5. Kook intussen de stukken mais in circa 5 minuten beetgaar. Bestrijk de mais met een beetje jerksaus en rooster de stukken in een grillpan of op een barbecue rondom bruin.
  6. Steek een prikker in een uiteinde van elk stuk mais.
  7. Gril de entrecotes op de barbecue 2-3 minuten per kant.
  8. Serveer de steaks met de mais en extra saus.
  9. Lekker met ananassalsa.
Voedingswaarde p.p.
Energie 470 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.