Overige video's

Enchiladas met bruine bonen

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Vezels 11 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Pureer de tomaten met de rode peper en kook deze saus vervolgens circa 15 minuten op middelhoge stand. Verhit intussen 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui 5 minuten.
  2. Voeg de knoflook en komijn toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bonen met 150 ml water toe, verwarm 1 minuut en pureer het bonenmengsel grof.
  3. Doop de tortillawraps in de tomatensaus zodat ze aan beide kanten helemaal bedekt zijn. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tortilla's aan beide kanten circa 15 seconden op middelhoge stand.
  4. Herhaal met de rest van de tortilla's. Beleg de tortilla's met de bonenpuree en rol ze op. Bestrooi met de feta en koriander.

Wijnadvies

Bij dit gerecht smaakt de fruitige, maar toch pittige Côtes du Rhône van Mon Clocher lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Vezels 11 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.