Overige video's

Empanada’s met pittige tomatensaus

4 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie en bak hierin de rode ui, knoflook, tomatenpuree, kaneelpoeder, paprikapoeder, versgemalen peper, zout, rundergehakt en pure chocolade. Laat deze vulling iets afkoelen.
  2. Snijd met een uitsteekvorm (Ø 8-10 cm) of een glas rondjes uit het deeg. Schep midden op elk rondje wat vulling en bestrijk de randen met geklutst ei.
  3. Vouw het deeg tot een halve maan en druk de randen op elkaar. Bestrijk de bovenkanten met ei en bak op een ingevette bakplaat 15-17 minuten.
  4. Meng de rode peper en koriander door de gezeefde tomaten en breng op smaak met zout. Serveer met een pittige tomatensaus bij de empenada's.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.